Edi Iordănescu a bătut palma cu oficialii Petrolului, dar decizia finală a antrenorului de 42 de ani urmează să fie luată în câteva zile, acesta fiind deranjat de influenţa politicului local în cadrul echipei

Petrolul Ploieşti a ratat promovarea în prima Ligă, terminând play-off-ul de Liga 2 pe ultima poziţie. Rămaşi fără Costel Enache, care a demisionat înainte de ultima etapă a campionatului, oficialii de la Petrolul s-au mişcat rapid. S-au pus pe telefoane în căutarea unui nou antrenor cu care să atace promovarea în sezonul viitor.

Iar primul nume asupra căruia s-au oprit a fost Edward Iordănescu, 42 de ani, ultima dată la Gaz Metan Mediaş. Echipă cu care Iordănescu a ajuns în play-off-ul Ligii 1 pentru prima dată în istorie, dar care s-a prăbuşit după plecarea tehnicianului de la Mediaş.Iordănescu se teme de implicarea politicului din oraş în cadrul echipei, lucru de neacceptat pentru Edi, care şi-a manifestat de mai multe ori nemulţumirea faţă de această problemă.

În acest moment e clar doar că Petrolul a ajuns la un acord verbal cu Iordănescu jr., acesta urmând să decidă dacă-şi pune semnătura pe contract şi porneşte planul de luptă pentru viitorul sezon de Liga 2.