Conducerea Ligii Profeniste americane de Baschet (NBA) a anunţat suspendarea sezonului 2019-2020 după desfăşurarea jocurilor din noaptea de miercuri spre joi, în urma unei scene bizare înregistrate la meciul din Oklahoma, dintre Thunder şi Jazz Utah.

 

Partida a fost amânată cu câteva secunde înainte de declanşare şi suspendată 35 de minute mai târziu.

 

“NBA anunţă că un jucător de pe Utah Jazz a fost testat preliminar pozitiv pentru COVID-19. Rezultatul testului a fost raportat cu puţin timp înainte de începerea meciului din această seară între Utah Jazz şi Oklahoma City Thunder de la Chesapeake Energy Arena. În acel moment partida a fost suspendată. Jucătorul descoperit pozitiv nu s-a aflat în arenă ", precizează un comunicat NBA.

 

Liga profesionistă de baschet americană nu a precizat nicio dată până la care sezonul este suspendat, adăugând doar că măsura se aplică “până la o notificare ulterioară”.

 

Potrivit The Athletic, jucătoru testat pozitiv cu COVID-19 este pivotul francez Rudy Gobert de la Utah Jazz, care a primit premiul de cel mai bun jucător defensiv din NBA şi care a fost selectat în All Star Game.

 

Miercuri seară, campioana de fotbal a Italiei, Juventus Torino, a anunţat la rândul său, că fundaşul Daniele Rugani a fost testat pozitiv cu COVID-19.

 

 

 

 

 

Sursa: www.profit.ro