Handbalistele de la CSM Ploieşti au disputat, deja, cinci partide de verificare în această vară şi le-a pierdut pe toate. Sunt semnale de alarmă care trebuie tratate cu maximum de seriozitate, în special de către conducerea clubului.

Gruparea antrenată de Simona Gogîrlă şi Mircea Anton a participat, în weekend, la Braşov,  la turneul memorial Dumitru Popescu Colibaşi. În prima partidă a competiţiei, CSM Ploieşti a pierdut, scor 23-30 (14-17) în dauna formaţiei Dunărea Brăila, adică exact împotriva echipei care câştigase, la Strejnic, alte două meciuri contra ploieştencelor. În al doilea meci, CSM a pierdut la scor, 25-35 (14-16) , pentru ca în ultimul joc, echipa ploieşteană să piardă şi cu U Cluj Napoca, scor 29-38 (17-21).

Trebuie precizat faptul că toate cele trei formaţii pe care le-a înfruntat CSM Ploieşti în cadrul turneului de la Braşov sunt echipe foarte bune ale Ligii Naţionale şi că, în ciuda înfrângerilor, strategia de a juca meciuri cu echipe puternice este una justă.

De remarcat este şi faptul că echipa ploieşteană a cedat, de fiecare dată, în repriza secundă, prima parte a meciurilor fiind echilibrată.

Nu este, însă, un capăt de ţară, dar nici nu trebuie să ne facem că totul este ok. Este nevoie de jucătoare de valoare, iar acestea nu pot veni gratis la echipă. Cine are urechi de auzit să audă!

foto: braşov.net