Ronaldinho (39 de ani), fosta mare legendă a fotbalului mondial, are din nou probleme cu legea! Brazilianul a fost reţinut în Paraguay.

 

Fostul mare jucător de la Barcelona şi AC Milan a fost arestat de poliţiştii din Paraguay după ce ar fi pătruns în capitala ţării, Asuncion, cu un paşaport fals, aşa cum menţionează Ministerul de Interne din această ţară.

 

Ronaldinho, probleme cu poliţia din Paraguay

Poliţiştii au intrat peste Ronaldinho şi fratele său în camera de hotel în care erau cazaţi şi i-au reţinut. Sud-americanul urma să prezinte un program de educaţie sanitară pentru copiii din Paraguay.

 

Se pare că Ministrul de Interne a declarat, pentru mai multe posturi de radio, că autorităţile de la aeroport au făcut o plângere către Parchet, după intrare fostului jucător în ţară.

 

Încă nu se ştie exact care vor fi consecinţele pe care Ronaldinho le va suporta sau care este situaţia exactă în care acesta se află.

 

Paşaportul lui Ronaldinho a fost reţinut de statul brazilian

Ronaldinho are probleme în Brazilia, iar în urmă cu mai multe luni statul i-a reţinut paşaportul, din cauza unor amenzi neplătite, în valoare de 8 milioane de euro.

 

De atunci nu au apărut informaţii care să dovedească faptul că sud-americanul şi-a recuperat documentul, aşa că nu este exclus ca din momentul în care şi-a pierdut paşaportul, fostul Balon de Aur să se fi folosit de acest fals pentru a călători în afara ţării sale.

 

 

 

 

 

 

Sursa: www.digisport.ro