Ajutorul pe care clubul Petrolul l-a acordat juniorului Vlad Marian Radu nu a fost doar unul de imagine, aşa cum au crezut unii, din păcate. Aşa cum au promis cu toţii, jucători, conducători şi suporteri, lupii nu şi-au lăsat puiul la greu şi au strâns fonduri care să ajute familia lui Vlăduţ în susţinerea tratamentului de care are nevoie fotbalistul de 17 ani al Petrolului. 5000 de lei au fost donaţi din partea fotbaliştilor de la Petrolul, alţi 5000 au fost donaţi de conducerea FC Petrolul, iar suporterii petrolişti au adunat şi ei 2500 de lei, toţi banii fiind daţi tatălului lui Vlăduţ, Adrian Radu (în foto).

"Am rămas surprins de implicarea incredibilă a clubului. Sincer, nu mă aşteptam, iar mediatizarea acestui caz a fost la superlativ. Familia petroliştilor a dovedit, încă o dată, cât este de unită şi vreau să le mulţumesc tuturor.  Avem speranţa că împreună îl putem salva, iar Vlad se va face bine. Mulţumesc!"

Ajutorul financiar pe care-l primeşte Vlăduţ nu se rezumă, însă, doar la cei 12 500 de lei pe care familia i-a primit déjà. Asta pentru că, în continuare, aceia care vor să-l ajute pe Vlad să se facă bine şi să revină pe terenul de joc pot face acest lucru având la dispoziţie următorul cont bancar deschis pe numele Vlad Marian Radu, la Raiffeisen Bank, agenţia Urlaţi: RO08 RZBR 0000 0600 1586 4599.