Simona Halep s-a impus în faţa britanicei Harriet Dart în turul al doilea de la Australian Open, scor 6-2, 6-4! Sportiva noastră a jucat destul de bine, a variat loviturile şi cel mai important este că a reuşit o calificare în doar două seturi.

 

Halep a jucat, joi, cu încheietura mâinii drepte bandajată după accidentarea suferită în urmă cu două zile, în partida din prima manşă cu Jennifer Brady. Fostul lider WTA va evolua a şasea oară în turul al treilea la Melbourne cu americanca Danielle Collins, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 26, sau cu Iulia Putintseva din Kazahstan, locul 38 WTA.

 

Calificarea în a treia manşă este recompensată la Australian Open cu un premiu de 300.000 de dolari australieni (206.000 dolari americani) şi cu 130 de puncte WTA.

 

Anul trecut, Simona Halep a fost eliminată în optimi la Australian Open de americanca Serena Williams, scor 6-1, 4-6, 6-4. Halep a fost finalistă la Melbourne, în 2017, când a pierdut în ultimul act în faţa danezei Caroline Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4

 

 

 

Sursa: www.digisport.ro