Atacantul francez Guy Kassa Gnabouyo (29 ani) şi mijlocaşul Bogdan Cătălin Gavrilă (27 ani) au semnat contractele cu FC Petrolul Ploieşti. În cazul ambilor, angajamentele lor se vor întinde până la finalul stagiunii în curs, cu clauză de prelungire pentru viitoarea ediţie de campionat.

Pentru Bogdan Gavrilă este o revenire la Ploieşti, el îmbrăcând tricoul „galben-albastru” şi în returul stagiunii 2015-2016, atunci când a înscris un gol în cele 13 partide bifate pentru petrolişti. De-a lungul carierei sale, Gavrilă a mai evoluat pentru Chindia Târgovişte, Oţelul Galaţi, Dinamo Bucureşti, Ethnikos Achnas (Cipru), FC Poli Iaşi şi, ultima dată, Valletta FC (Malta).

La rândul său, Guy Kassa Gnaboyou, născut la Marseille şi având dublă cetăţenie (Franţa/Coasta de Fildeş), a jucat ultima dată în Grecia, pentru Iraklis Salonic, însă în CV-ul său figurează şi cinci prezenţe în tricoul lui Olympique Marseille, grupare la care a fost legitimat între 2008 şi 2011. Ulterior, vârful de atac a mai evoluat pentru US Orleans (Franţa), Paris FC (Franţa), FC Inter Turku (Finlanda), AEL Kalloni (Grecia), Sliema Wanderers (Malta), Torquay United (Anglia) şi IBV Vestmannaeyjar (Islanda).