Surse din anturajul clubului Petrolul Ploieşti au dezvăluit în exclusivitate pentru Jurnalul Prahovean că simulacrul de conferinţă de presă realizat de Mădălin Mihailovici miercuri, la Ploieşti, a  fost urmărit şi de către conducerea executivă a grupului multinaţional Veolia, prin divizia sa est-europeană.

 

Declaraţia lui Mihailovici privind retragerea finanţării Petrolului i-a surprins neplăcut pe şefii pe Europa de Est ai concernului, care au reacţionat imediat.

 

Sursele amintite au contactat persoane din cadrul clubului solicitând documente privind modul în care s-au cheltuit aproximativ 2 milioane de euro în sezonul competiţional anterior, existând premisele declanşării unui audit din partea multinaţionalei, pentru a verifica realitatea cheltuielilor.

 

În aceeaşi măsură, pentru a linişti situaţia şi a micşora efectele acestui uriaş scandal în care este implicată firma Veolia, reprezentanţii diviziei Europa de Est au solicitat să se efectueze în cel mai scurt timp discuţii cu reprezentanţii suporterilor şi cu cei care asigura actualmente interimatul, privind modul în care Veolia se va retrage din acest parteneriat, fiind aşteptată o reacţie din partea suporterilor.

 

Se pare că actualmente există datorii neachitate în contabilitatea clubului, iar contractele sportive cu jucătorii înregistrează unele întârzieri.

 

Aceleaşi surse  ne-au dezvăluit că în cel mai scurt timp, organizaţiile suporterilor vor da publicităţii un comunicat prin care să îşi exprime poziţia comună faţă de cele întâmplate în cursul zilei de miercuri.