Mircea Dridea a decis să se retragă din cadrul structurii de conducere a clubului ploieştean. Membru fondator al ACS Petrolul 52, Dridea a anunţat că demisionează din poziţia de delegat al membrilor fondatori în clubul Petrolul. Dridea va rămâne preşedinte de onoare al clubului.

”Începând cu data de 13 mai 2019, domnul Mircea Dridea a decis, din motive exclusiv personale, să se retragă din poziţia de reprezentant al Asociaţilor Fondatori în Adunarea Generală a Asociaţilor a FC PETROLUL PLOIESTI.

Domnia sa va rămâne alături de clubul nostru atât în calitate de membru fondator activ, cât şi în funcţia de Preşedinte de Onoare al Clubului. 

Clubul nostru doreşte să îsi exprime mulţumirea faţă de contribuţia remarcabilă adusă de catre Legenda Mircea Dridea pentru FC Petrolul Ploiesti.

Recunoştinţa pentru întreaga sa carieră petrecută alături de “Lupii Galbeni”, în calitate de jucător, antrenor şi conducător de club va ramane mereu în sufletele noastre, făcând istorie la fel cum OMUL Mircea Dridea va rămane în sufletul tuturor fanilor echipei fanion a orasului Ploieşti”, se arată scris într-un comunicat emis de FC Petrolul Ploieşti.