Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua direct în turul doi la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells cu învingătoarea din meciul dintre sportiva cehă Barbora Strycova şi o jucătoare venită din calificări. Turneul de la Indian Wells, în care Halep va intra direct în turul secund.

 

Mihaela Buzărnescu, cap de serie 29, are şi ea primul tur liber, iar în runda secundă va evolua cu învingătoarea din meciul dintre australianca Daria Gavrilova şi ucraineanca Daiana Iastremska.

 

Irina Begu va juca în primul tur cu sportiva canadiană de origine română Bianca Andreescu, beneficiara unui wild card.

 

Principala favorită la Indian Wells este Naomi Osaka, deţinătoarea titlului şi numărul 1 mondial.

 

Simona Halep poate reveni pe locul 1 WTA la Indian Wells

Simona Halep poate reveni pe primul loc WTA la finalul turneului de la Indian Wells, însă are nevoie de un parcurs foarte bun în California.

 

Până să înceapă antrenamentele de la Indian Wells, Simona Halep s-a distrat alături de celelalte românce prezente pe tabloul principal, la ziua Ralucăi Olaru, care a împlinit 30 de ani. A doua zi, fostul lider mondial a revenit pe teren pentru a pregăti primul meci din California.

 

Halep poate redeveni numărul 1 WTA - unul dintre scenariile favorabile româncei este să câştige trofeul, iar Naomi Osaka să nu ajungă în finală.

 

Campioană en-titre, japoneza nu e în cea mai bună formă, deşi a început anul cu al doilea titlu de Grand Slam consecutiv.

 

Halep a câştigat deja turneul de la Indian Wells în 2015.

 

 

 

 

Sursa: www.digi24.ro