Handbalistele de la CSM Ploieşti au încheiat turneul de la Cluj cu o victorie în faţa gazdelor de la „U” Alexandrion, scor 30-28 (17-15) şi au reuşit să termine competiţia pe poziţia secundă a clasamentului. A fost a doua victorie a CSM-ului la turneul de pregătire de la Cluj, după ce fetele antrenbate de Gheorghe Covaciu câştigaseră şi partida cu Mureşul Tg Mureş.

Gheorghe Covaciu: „A fost un turneu de pregătire bun, singura supărare fiind provocată de uşoara accidentare a Sanjei Vlaskalic. Se pare că nu e, totuşi, ceva grav şi va putea reveni la antrenamente săptămâna viitoare. Altfel, mai avem câteva lucruri de pus la punct în cele două săptămâni pe care le mai avem până la primul meci oficial şi sper să le rezolvăm”.

La finalul acestei săptămâni, în locul turneului de la Braşov, pentru care Corona şi-a retras invitaţia din cauza programării meciului direct în prima etapă a noului sezon, CSM Ploieşti va disputa două partide amicale cu Ştiinţa Bucureşti, formaţie din Divizia A pregătită de Nicoleta Alexandrescu. Întâlnirile vor avea loc vineri şi sâmbătă, dar orele vor fi stabilite în zilele următoare