Dinamo a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale Cupei României de echipa AFK Csikszereda, din Liga III, după un meci decis la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, în prelungiri fiecare echipă a marcat, iar la loviturile de departajare formaţia din Miercurea Ciuc s-a impus, scor 6-5.

AFK Csikszereda a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Majzik (48) şi Magyari (52), însă Dinamo a egalat prin reuşitele lui Nistor din minutele 54 şi 60.

În minutul 106, Dinamo a preluat avantajul prin Neicuţescu, însă gazdele au egalat în minutul 115 prin Berde.

La loviturile de departajare, AFK Csikszereda s-a impus cu scorul de 6-5. La ultima lovitură, dinamovistul Delorge a ratat, după câteva secunde arbitrul a decis repetarea loviturii, iar jucătorul a ratat din nou.

Tot joi se va disputa meciul Dunărea Călăraşi – FCSB.

Miercuri, în sferturi s-au calificat CFR Cluj (scor 1-0 cu Gaz Metan Mediaş), Sepsi Sfântu Gheorghe, după 5-0 cu CS Mioveni, şi Astra Giurgiu (4-3 după prelungiri cu Universitatea Cluj).

Marţi au acces în faza următoare CSU Craiova (4-1 cu Turris-Oltul Turnu Măgurele), Hermannstadt (3-0  cu FC Voluntari) şi FC Viitorul (2-2, 5-3 la loviturile de departajare).