Mijlocaşul Martonca Costel Adrian (25 de ani) îl acuză pe antrenorul Ioan Balaur de la Gaz Metan Mediuaş că i-a cerut bani pentru a face parte din lot.

Fotbalistul care a trecut pe la Concordia Chiajna şi Farul Constanţa l-a acuzat pe Ioan Balaur că i-a cerut o sumă uriaşă pentru a fi în lotul Gazului: "Antrenorul Ioan Balaur m-a luat deoparte si mi-a zis să îi dau 5.000 de euro ca să fac parte din lotul echipei".

"Am fost în vară la Mediaş, şi eu mi-am făcut treaba pe teren şi m-a luat deoparte, antrenorul Ioan Balaur mi-a zis: «vrei să intri în lot contribui cu suma de 5.000 de euro». Ştiu un coleg care a intrat pe o sumă mai mică, era finul lui Balaur. Aşa nu se face performanţă păcat de echipa de acolo, şi d-aia e fotbalul româneasc aşa slab din cauza persoanelor precum domnul Balaur", a spus mijlocaşul Martonca pentru Gazistul.ro.

Cei doi n-au ajuns în cele din urmă la un acord şi fotbalistul cere excluderea din fotbal a antrenorului Ioan Balaur.

"I-am spus că îi dau din salariul meu pe care mi-l dă şi mi-a zis că el vrea toţi banii o dată, că dacă pe el îl schimbă în două sau trei etape, cînd îi mai dau eu banii? El îi voia înainte şi eu nu i-am dat nici un ban, m-am gîndit că daca îi dau şi nu mă ia în lot şi îmi dă ţeapă. Oricum e un subiect închis pentru mine, o să îmi iau revanşa pe teren.

gsp.ro