Cu greu pot fi gasite idei care sa nu fie considerate clisee atunci cand vorbesti despre Cristiano Ronaldo, insa atacantul portughez se afla mereu in centrul atentiei, avand evolutii slabe la fel de des pe cat se califica echipa nationala a Romaniei la Campionatele Mondiale si Europene. Totusi, iata ca starul lui Real Madrid a reusit sa bifeze un nou record in ceea ce priveste numarul de goluri internationale.

Cu cele 4 goluri trecute deja in palmares la Cupa Mondiala din Rusia 2018, Ronaldo a devenit cel mai bun marcator european din istoria fotbalului, depasind cu un gol recordul inregistrat de ungurul Ferenc Puskas in urma cu peste 60 de ani (84 de goluri). Odata depasita aceasta borna, starului portughez nu ii mai ramane decat sa il ajunga pe cel mai bun marcator la nivel mondial, iranianul Ali Daei, care a inscris 109 goluri internationale intre anii 1988 si 2007. Cele mai cunoscute echipe la care a evoluat jucatorul asiatic au fost Bayern Munchen (1998-1999) si Hertha BSC (1999-2002).

La agentia de pariuri online Unibet, una din cele mai populare in Romania, Cristiano Ronaldo se afla pe prima pozitie in topul favoritilor la trofeul ,,Gheata de aur’’ 2018. Iata cum se prezinta acest clasament impreuna cu cotele la care poti paria pe cel care crezi ca va fi desemnat castigator la finalul Cupei Mondiale din Rusia:

  1. Ronaldo, Cristiano (Portugalia) 2.50
  2. Kane, Harry (Anglia) 8.00
  3. Costa, Diego (Spania) 9.00
  4. Lukaku, Romelu (Belgia) 10.00
  5. Griezmann, A (Franţa) 18.00
  6. Suárez, L (Uruguay) 21.00
  7. Cheryshev, Denis (Rusia) 26.00
  8. Neymar (Brazilia) 26.00
  9. Agüero, S (Argentina) 28.00
  10. Gabriel Jesus (Brazilia) 31.00
  11. Messi, Lionel (Argentina) 31.00
  12. Werner, Timo (Germania) 31.00

Recent condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare si plata unei amenzi de aproape 20 de milioane de euro , Ronaldo a debutat cum nu se poate mai bine la Cupa Mondiala din Rusia, inscriind toate cele 3 goluri din egalul cu Spania, iar hatttrick-ul sau este cu atat mai fantastic cu cat apararea spaniolilor, condusa de Sergio Ramos (colegul lui Ronaldo de la Madrid), stia foarte bine cu cine are de-a face. A urmat apoi meciul cu Maroc, in care lui Ronaldo i-au fost suficiente doar 4 minute pentru a-si trece numele pe tabela de marcaj, insa golul marcat, de aceasta data cu capul, a fost singurul inscris in partida. In cadrul ultimului meci din grupa, Portugalia intalneste Iran, iar cei mai multi deja se intreaba ,,cum oare va marca Ronaldo’’. Nu de alta dar primul gol a fost marcat din penalti, cel de-al doilea dintr-un sut din afara careului combinat cu o greseala a lui de Gea, cel de-al treilea (cel mai frumos) din lovitura libera iar cel din poarta Marocului cu capul. Urmeaza foarfeca sau calcai?