După conferinţa de presă de azi la care au participat Mircea Dridea, Octavian Grigore, Cristi Vlad şi Florin Goruneanu, 9 sunt ideile principale de pornire a noului Petrolul:

 

1. Se va merge, aşa cum a fost anunţat, pe formula Petrolul 52, până când denumirea va putea fi schimbată în FC Petrolul, odată ce procedurile de radiere din registre a denumirii folosite de firma SC FC Petrolul SA vor fi încheiate şi, desigur, echipa nou înfiinţată va avea dreptul să o folosească prin votul Consiliului Local Ploieşti, deţinător al mărcii Petrolul.

 

2. Ca şi preşedinte al grupului Petrolul 52, Mircea Dridea a cedat toate sarcinile şi dreptul de semnătură lui Cristi Vlad, cel care va fi preşedinte al noii structuri. Octavian Grigore va ocupa funcţia de antrenor.

 

3. Partea financiară rămâne în discuţie. Responsabilii  proiectului de renaştere a noului Petrolului au anunţat că s-a discutat şi s-a obţinut acordul de sponsorizare din partea unor firme. Tototadă, Cristi Vlad şi Tavi Grigore sunt convinşi că, la liga a patra, Petrolul va avea parte de susţinerea necesară şi că va promova fără probleme.

 

4. A fost înregistrată o solicitare către Consiliul Local Ploieşti pentru utilizarea stadionului Ilie Oană pentru meciurile de pe teren propriu şi pentru punerea la dispoziţie a unui spaţiu pentru birouri.

 

5. În aceeaşi solicitare, grupul Petrolul 52 solicită Consiliului Local dreptul de a folosi marca Petrolul, sigla, culorile şi celelalte însemne, printr-un contract pe perioadă determinată care să fie prelungit la îndeplinirea criteriilor de performanţă stabilite în prealabil.

 

6. A fost înfiinţat un cont la Alpha Bank în care doritorii pot vira orice sumă pentru susţinerea echipei ploieştene. Acesta este: RO60BUCU1812235339171 (foto)

 

7. Echipa va fi înscrisă la Liga A Prahova şi, până la schimbarea denumirii, se va numi Petrolul 52.

 

8. La dispoziţia suporterilor vor fi puse două tipuri de abonamente.  Unul gold, al cărui preţ nu a fost stabilit, şi unul normal care va costa 105 lei pentru tot sezonul. Toţi posesorii de card (abonament) vor beneficia de reduceri la materiale promoţionale.  

 

9. Lotul este creionat. Tavi Grigore nu a dorit să dea nume deocamdată. Primul antrenament ar trebui programat săptămâna viitoare. S-a discutat, deocamdată, pentru două posibile locaţii de antrenament, la Chiţorani şi la Valea Călugărească.

Foto> Republicanii