Primul meci acasă, prima victorie! 6-5 în compania formaţiei Rapid Sălciile!

S-a întâmplat pe stadionul de la Strejnic, acolo unde tinerii jucătorii ai echipei Prahova Ploieşti au demonstrat că fotbalul se joacă până în ultimul minut şi că nu trebuie să cedezi nicio clipă, chiar dacă eşti condus de oaspeţi.

După o primă repriză dezamăgitoare, puştii antrenaţi de omul de fotbal Adrian Teodorescu au arătat că în fotbal totul este posibil. La pauză, tabela de marcaj arăta 4-0 pentru oaspeţii de la Rapid Sălciile.

A doua repriză a început bine tot pentru Rapid Sălciile...5-0 în minutul 48...

Dar, puştii minune ai fotbalului prahovean şi-au adus aminte că joacă sub unul dintre cele mai valoroase branduri din judeţ şi s-au remontat rapid.Au demonstrat că dacă vrei poţi întoarce orice scor şi în numai 15 minute au reuşit să egalze spre uimirea spectatorilor din tribune.

Probabil că fotbaliştii de la Prahova Ploieşti au dorit să demonstreze că merită atenţia ministrului pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, şi a consilierului local ploieştean George Botez care au urmărit meciul de pe banca de rezervă a gazdelor.

Următorul meci al echipei Prahova Ploieşti va avea loc pe data de 16 septembrie, de la ora 13.00 tot acasă, pe stadionul de la Strejnic, în compania formaţiei Vulturul Zănoaga.