O postare pe reţeaua de socializare Facebook a lui Eugen Rudaru, unul dintre copiii crescuţi în pepiniera Petrolulului, dar care este dezamăgit de atitudinea actualilor lideri ai echipei, a devenit virală. Rudaru joacă acum la Blejoi, dar nu se sfieşte să spună lucrurilor pe nume, aşa cum mulţi dintre cei apropiaţi echipei ar trebui să o facă urgent, dacă într-adevăr se doreşte promovarea în Liga 1.

Publicăm integral postarea lui Eugen Rudaru şi vă lăsăm pe dvs să comentaţi...

"A început prin a scapa cât mai repede de aproape toţi juniorii Petrolului şi a aduce mercenari! A continuat prin a minţii lumea/ suporterii ca va face tot ce depinde de el ca echipa asta sa se numească Petrolul Ploieşti!

A minţit lumea/suporterii ca o data prin începerea acestui proiect “ minunat” echipa asta va fi a ploieştenilor şi implicit formată din jucatori crescuţi la Petrolul!

A minţit atunci când a venit şi a vorbit cu toţi juniorii de la momentul acela ca de la anul va face o echipa in jurul nostru... ( care sunt acei copii crescuţi de Petrolul in afara de Nini, Velisar şi Olaru sa ne spuna...)

Sunt dezamăgit atunci când văd ca la Braşov, joaca copii crescuţi acolo, când văd ca la Cluj se întâmpla acelaşi lucru şi la Ploieşti se merge pe mâna unura pe care noi la juniori ii băteam de la 5 in sus... ( un exemplu este şi in teren la Petrolul!)

Sa nu uitam ca Petrolul a luat bătaie la metaloglobus de la un fost copil crescut in propria curte! (n.r. Costache)
Nu tin decât sa spun adevarul, care doare...

Respect pentru cei care văd adevarul şi pentru cei care îl cunosc! Mai sunt multe lucruri de spus, am o mulţime de exemple pe care vi le pot spune şi nu doar EU! Tin sa mentionez faptul ca nu mint cu absolut nimic!!!"