Golul lui Chipciu va declanşa un nou val pe pupături în fundul grupării din Ghencea. Băieţi, aţi strigat de bucurie pe stadionul Ilie Oană în minutul 90+4, dar nu vă grăbiţi, scoateţi-i echipei voastre morcovul întâi, că s-a făcut roşu spre albastru!

Diferenţa dintre Petrolul şi FCSB pe care voi nu aveţi cum s-o vedeţi este că echipa voastră va rămâne aceeaşi în retur, pe când Petrolul are timp să crească. Dacă lupii vor reuşi să-i pună pe Teixeira, Tchite şi Tamuz, pe toţi odată, în teren, s-a cam terminat cu norocul vostru.

Când şi Vasilache va fi sută la sută din punct de vedere fizic, pe 2 aprilie, aţi cam băgat-o pe mânecă. Dacă Rednic a trebuit să dea dovadă de diplomaţie şi să nu sune alarma în Ghencea, Geraldo a spus lucrurilor pe nume. Chiar şi la 1-1, nu FCSB este favorită, ci Petrolul!

Pentru că, în deplinătatea puterilor ei, este şi acum o echipă mai bună ca a voastră. O echipă care vă dă vouă fiori de spaimă, chiar şi atunci când este dezavatajată de arbitru. De unul precum Comănescu, nins la tâmple şi apărut din istoria becului stins din care au ieşit şi ai voştri.

Aţi făcut, în gând, gesturile lui Papp şi ale altora la finalul meciului către suporterii ploieşteni, dar le-aţi făcut de frică! Pe jucătorii voştri nu mâinile i-au trădat, nu degetele ridicate, ci picioarele pe care le-au tot înnodat Teixeira şi Alcenat. Mâinile au fost providenţiale, ştie Toşca!

Nu aştept cu nerăbdare să văd ce scrieţi şi ce spuneţi la o finală Petrolul – Universitatea Cluj sau CFR. Ştiu deja: Finala insolvenţei. Voi cunoaşteţi cel mai bine aspectul, pentru că voi aţi dus presa în faliment moral.

Foto: gsp.ro