La finalul meciului de la Măneciu, câştigat cu scorul de 3-0, antrenorul Tavi Grigore a punctat două aspecte importante: Petrolul a început să dea iar goluri şi, al doilea, echipa ar trebui să pună o distanţă mai mare în clasament faţă. De asemenea, Tavi a remarcat prestaţia bună a celor care i-au înlocuit pe Butufei şi pe Catană, Crăciun, respectiv Velisar. Primul a jucat fundaş central, postul lui Butufei fiind acoperit de Daniel Chiriţă.

”Este o victorie foarte importantă pentru noi, o victorie de moral obţinută pe un teren foarte greu. Sunt bucuros că am reuşit să trecem de această pasă neagră, în ceea ce priveşte finalizarea, şi am reuşit un meci bun, în care am marcat. Avem un lot echilibrat valoric, cei care au intrat în locul jucătorilor accidentaţi au făcut-o foarte bine. Nu dorim să părăsim prima poziţie a clasamentului, avem un lot care ne permite să atacăm promovarea şi să avem o distanţă mai mare faţă de a doua clasată”, a declarat Octavian Grigore, conform sportonlineph.ro.

În etapa viitoare, sâmbătă, de la ora 18.00 – în nocturnă aşadar – Petrolul joacă împotriva Teleajenului Vălenii de Munte, o echipă de mijlocul clasamentului.