Meciul dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor a ţinut întreaga Românie cu sufletul la gură. Deşi sportiva din Canada era favorită, experienţa şi talentului fostului număr 1 mondial au primat. O luptă aprigă între două campioane, ambele cu origini româneşti, finalizată cu o victorie superbă a Simonei Halep.

 

Bianca Andreescu are 19 ani şi este noua senzaţie din tenis. Aceasta a fost susţinută intens de autorităţile canadiene, încă de când era un copil, iar performanţa ei a venit ca urmare a unei investiţii mai degrabă publice. În schimb Simona Halep a ales să rămână în România, să-şi reprezinte ţara şi să depună eforturi financiare uriaşe din bugetul familiei sale pentru a se putea antrena.

 

Cosmin Hodor, cel care se ocupă de partea de comunicare, din echipa Simonei Halep a postat pe facebook un mesaj în care face un rezumat al realităţii, pe care mulţi refuză să o accepte. Bianca Andreescu nu reprezintă România, iar Simona este în continuare singura noastră mândrie naţională şi are nevoie de sprijinul fanilor săi, la fel ca şi înainte.

 

Ce a transmis PR-ul Simonei Halep

„Astazi, Simona, ne-a aratat odata in plus, ca nu este nevoie sa pleci din Romania pentru a face performanta la nivel inalt; romanii traiesc cu ideea gresita ca ramanand in Romania nu pot face performanta. Bianca este o campioana a Canadei iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru Romania.

 

Trebuie sa mulţumim si parintilor Simonei care nu au ales ideea finantarii unei alte tari si a juca pentru un alt steag.

Asta este propunerea mea, sa spuna povestea unei alegeri; alegerea unui roman de a face performanta sub steagul Romaniei si ca daca romanii vor alegee sa lupte sub un alt steag nu vom avea o Romanie mai buna! “ a scris pe facebook Cosmin Hodor, PR-ul Simonei Halep.

 

 

 

 

 

Sursa: www.voxbiz.ro