Fostul jucător de la Petrolul Ploieşti, atacantul tunisian Younes Hamza, care în trecut a refuzat oferta lui Gigi Becali de a merge la FCSB, a semnat cu formaţia Aris Salonic, nou promovată în prima ligă elenă.

Younes Hamza a fost adus în Europa de Petrolul Ploieşti la începutul anului 2012. Tunisianul a jucat timp de doi ani la gruparea prahoveană, reuşind să marcheze 34 de goluriu în 52 de meciuri jucate în Liga 1 Betano, înainte de a fi vândul la bulgarii de la Botev Plovdiv. El a câştigat Cupa României cu Petrolul în 2013.

Atacantul tunisian Younes Hamza, care a fost dorit în mai mute rânduri de Gigi Becali la FCSB, a semnat, marţi, un contract pe doi ani cu Aris Salonic

Ajuns la 32 de ani, Younes Hamza şi-a început cariera în ţara natală la CS Sfaxien, iar apoi a mai jucat pentru Etoile du Saleh. După ce a evoluat la Petrolul Ploieşti şi Botev Plovdiv, atacantul tunisian a mai îmbrăcat tricoul formaţiilor Ludogoreţ Razgrad, Tractor Sazi din Iran, Skoda Xanthi, Erzurumspor din Turcia şi Al Ahli Doha din Qatar.