Tensiuni între preşedintele Petrolului, Cristi Vlad, şi Galeria  Lupilor Galbeni. Cei care l-au impus pe Cristi Vlad drept preşedinte al clubului de fotbal, au postat un comunicat de presă pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Ilie Oană. Publicăm integral comunicatul de presă al Peluzei Ilie Oană şi aşteptăm un punct de vedere al lui Cristi Vlad, pe care îl vom publica imediat:

"Pentru cei care nu au înţeles motivul pentru care noi, Peluza I Ilie Oană, contestăm modul în care Cristi Vlad îşi îndeplineşte atribuţiile de preşedinte al Petrolului, vă vom explica pe scurt.

Să nu uităm faptul că noi, suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană, am fost cei care am venit cu propunerea ca noul proiect să se construiască în jurul lui Cristi Vlad. La acea dată, Cristi Vlad a acceptat să fie reprezentantul tuturor suporterilor, ştiind exact ce ne dorim de la o persoană care ocupă funcţia de preşedinte al Petrolului Ploieşti. A acceptat să creeze un Centru de Copii şi Juniori puternic şi să promoveze la echipa mare tinerele talente. A acceptat să fie vocea noastră în dialogul cu orice investitor. Totuşi, odată cu trecerea timpului, Cristi Vlad a impus o barieră între noi, el şi club. Concret, refuză dialogul şi transparenţa.

Totodată, Cristi Vlad a ales să renunţe la mai mulţi juniori ai Petrolului, unii dintre ei ajungând la FCSB.

Şi ca să nu vorbim din cărţi vă vom prezenta două situaţii clare.

Robert Tudor, component al Grupei 2003 al Petrolului Ploieşti, a ajuns FCSB după ce Cristi Vlad a negociat transferul cu Valeriu Argăseală în urmă cu aproximativ trei luni. Asta după ce şi Ianis Stoica a ajuns la acelaşi club. Suntem şi noi curioşi să aflăm de ce Cristi Vlad a uitat că a promis că noul proiect se va baza şi pe tinerele talente din Ploieşti şi de ce a renunţat aşa uşor la cei doi jucători tocmai pentru FCSB. Să înţelegem că Petrolul Ploieşti a ajuns o pepinieră tocmai pentru marea noastră rivală FCSB????

Am dori să ne spună şi nouă Cristi Vlad de când există această colaborare cu respectivul club din Bucureşti.

De altfel , Peluza I Ilie Oană îl consideră principalul vinovat pentru jocul slab al echipei, acesta fiind direct responsabil cu strategia în ceea ce priveşte transferurile de jucători de la FC Petrolul Ploieşti!"