Suporterii Lupilor Galbeni l-au chemat la apel pe antrenorul Petrolului, Leo Grozavu, nemulţumiţi de prestaţia echipei din prima etapă. De altfel, este singurul antrenor al unei echipe care a fost certat de către suporteri în prima etapă a Ligii a 2 a.

Grozavu a fost apostrofat de membrii galeriei, dar la declaraţiile date în direct la Dolce Tv a părut neimpresionat de discuţia cu suporterii.

"A fost o discuţie normală şi nu înţeleg agitaţia suporterilor. A fost un meci normal pentru prima etapă, la fel ca celelalte disputate. Nu trebuie să uităm că partida s-a disputat în condiţii inumane, pe o căldură sufocantă. Petrolul nu e ca CFR să joace în nocturnă... Normal ar fi fost să jucăm noi în nocturnă şi ei la ora 3", a spus Grozavu.

Reporterul Carmen Mandiş l-a întrebat pe antrenorul Lupilor cum se descurcă în faţa suporterilor cu trecutul lui dinamovist, iar Grozavu, vizibil iritat, a răspuns că la câte echipe a antrenat nu mai contează legătura cu Dinamo.

Ceea ce nu înţelege Leo Grozavu, este că fanii Lupilor Galbeni sunt speciali, sunt printre cei mai pătimaşi din România şi au dreptul de a-şi spune părerea despre jocul echipei la orice oră doresc ei.

Şi asta, pentru simplul motiv, că clubul a trăit financiar din eforturile suporterilor până la venirea finanţatorilor de la Veolia.

Perioada a fost destul de lungă, iar echipa a obţinut promovarea din Liga a 4a în Liga a 3a, fiind susţinută de fanii care astăzi l-au certat pe Grozavu, iar actualul antrenor ar trebui să înţeleagă rapid că relaţia cu suporterii trebuie să fie exact aceeaşi ca cea cu administraţia clubului. Între cele două entităţi există şi va exista doar egalitate.

Nu ştim domnule Grozavu la câte echipe din cele pe care vă lăudaţi că le antrenaţi, suporterii au vândut mici şi tricouri, donând banii clubului pentru a supravieţui financiar etape bune!.