Octav Preda, unul dintre cei mai infocaţi suporteri ai Lupilor Galbeni (şi îl numim aşa pentru că nu îi place să fie numit "lider al galeriei") le transmite suporterilor Petrolului un mesaj prin care îi îndeamnă să lupte pentru scutul şi culorile clubului. Publicăm integral postarea lui Octav Preda, iar pe suporterii Petrolului îi îndemnăm să rămână alături de Jurnalul Prahovean pentru a afla în timp util noutăţi despre situaţia clubului, a mărcilor şi a situaţiei Lupilor Galbeni.

"Nu doresc a-mi face un obicei cu postarile pe facebook, mai ales legate de situatia Petrolului, insa nu pot trece cu vederea ceea ce se intampla in Ploiesti, in aceste zile! De data aceasta "actorii" principali sunt suporterii Petrolului!!! Mesajul meu de astazi li se adreseaza strict lor si sper sa fie receptionat ca atare! Imi doresc tare mult sa nu raman cu..speranta!

Pereti pictati cu "Daca Petrolul moare,muriti si voi!" sau alte sloganuri pompoase nu au valoare decat pentru NOI, cei care simtim ceva pentru aceste culori si pentru SCUT! Pentru restul lumii sau politicieni, nici macar a...amenintare nu se traduce!! Pentru ca nu le pasa! Nu le pasa,cum nu le-a pasat nici de cei 200.000 de oameni din Piata Victoriei, nu le pasa, cu mici exceptii,indiferent de coloratura politica! Asa ca lasati naibii...pregatirile unui miting fara rost sau alte acte "de bravada" care nu ar face decat sa va "procopseasca" cu vreo amenda consistenta sau vreun dosar penal "fabricat in spiritul traditiei"! Prietenii stiu de ce! Va pasa?! Vreti sa-i atingem unde ii doare cu adevarat? Pai, atunci hai sa nu mai fim naivi, ci sa fim pregatiti! Aviz si domnului presedinte de club Cristi Vlad, care martii spera ca...ce? Sa fim seriosi!

Azi, incep cu PSD-ul care...vrea! Prin vocea lui George Botez, chiar vrea! Stiu ca vrea! Dar ma ingrijoreaza afirmatia aceea a lui Ganea, cum ca..de ce nu s-ar uni scutul care apartine Primariei cu acest club care reprezinta fotbalul intr-o asociere frumoasa? UITE DE-AIA, pentru ca petrolistii nu mai vor o echipa inregimentata politic si nici eventuale legaturi intre club si politicieni! Am urmarit declaratiile lui Mitica Dragomir si ma gandesc ca...propunerea voastra de asociere nu iimi mai pare deloc "agreabila", ca sa nu fiu mai dur! In fine, cam atat, ca nu dromim pe noi! Ma opresc aici, pentru ca PSD-ul chiar vrea sa se termine circul asta! Mai trebuie sa o demonstreze votand, dar nu am indoieli!

Trec la partidul meu favorit, oooo, ba nu!! Direct la primarul Adrian Dobre! Sunt frapat cum voi, cei de acolo, din sala, n-ati izbucnit la...jignirea adusa de madam Mantoiu doamnei avocat de la Veolia, una dintre avocatele "cu staif" din frumoasa noastra tara! Desi cea din urma a venit cu o propunere perfect legala (FAPT CE MI-A FOST CONFIRMAT DE INCA DOI AVOCATI), doamna jurist a Primariei, mare "specialista" de felul ei, s-a hotarat sa contrazica...EVIDENTA, spunand ca nu exista cadru legal la propunerea avocatei de la Veolia sau a celei venite dinspre grupul PSD!!! Acum, nu stiu daca i-a soptit vreo pasarica cum sa..."evolueze in acest meci", insa, in opinia mea, imi este calar ca lumina zilei ca avem de-a face cu...REA INTENTIE!!!

Marii priceputi intr-ale politichiei (rezultatele se vad la toate "capitolele") si in treburi legale cred ca daca fac vreo licitatie (expunand insemnele noastre riscului de a avea "musafiri nepoftiti") sunt complet acoperiti legal! Nu! Propunerile venite la sedinta SUNT PERFECT LEGALE! In atare conditii, existand riscul ca si marti sa primim...promisiunii de analize viitoare si de rezolvare prin licitatie, va propun, dragi petrolisti, sa indreptam impreuna ceea ce am stricat anul trecut, la alegeri. Ca atare, rog USP-ul sa-si faca cunoscuta pozitia de viitor in aceasta speta si sa ia act de...recomandarile mele, singurele care I-AR ATINGE cu adevarat pe cei care se comporta ca si cum ar fi proprietarii stemelor respective!

1. V-am rugat deja sa luati legatura cu domnul Orban sau doamna Roberta Anastase spunandu-le exact ce face protejatul lor din teritoriu, dar, mai ales, impactul devastator pe care il pot avea suporterii Petrolului pentru PNL la urmatoarele alegeri. Aceasta actiune poate determina o implicare directa si rapida a domniilor lor in rezolvarea situatiei;

2. Depunerea a doua plangeri (una de catre club si una de catre U.S.P.) la D.N.A. pentru doamna Mantoiu, pentru indeplinirea atributiunilor de serviciu cu rea-intentie, fapt ceea poate cauza prejudiciile deja stiute FC Petrolul si suporterior sai! Cre ca merge una si pentru prietenul meu! S-ar putea ca doamna sa-si revina brusc si sa nu mai aibe amnezie cand vine vorba de legi in vigoare sau propunerile unei doamne avocate cu un CV incomparabil mai valoros;

3. In cazul in care si marti se "sare coarda" si ni se aplica LOVITURA DECISIVA, in afara propunerilor de mai sus, consider ca suntem capabili sa strangem aproape 49.000 de semnaturi de la ploiesteni pentru a declansa REFERENDUMUL pentru schimbarea actualului edil!

P.S. Lasati vorbele goale si amenintarile fara rezultat, TRECETI LA FAPTE! SA LE ARATAM CA...PETROLUL NU MOARE, DAR MAI ALES CA NU E DE GLUMIT CU SUPORTERII PETROLULUI!

P.S.2. Astept de la liderii tutror gruparilor implicare directa in rezolvarea acestei chestiuni si nu lamentari de genul "ce ne fac astia"! DOAMNE AJUTA! VREM SCUTUL INAPOI, PETROLUL SUNTEM NOI!"