Younes Hamza a fost folosit ca titular în meciul pe care Ludogorets l-a jucat ieri cu Lokomotiv Plovdiv şi a marcat un gol, din penalty. În ciuda acestui aspect, de obicei Hamza nu prinde echipa la Ludogorets, ca titular, fiind preferat ca atacant central slovenul Roman Bezjak. În acest sezon, în Bulgaria, Hamza are doar 5 goluri marcate, două pentru Botev, trei pentru Ludogorets. Din cele cinci goluri, două au fost marcate din penalty.

Damien Boudjemaa a fost şi el titular, după multă vreme, pentru Slavia Praga şi a jucat doar 45 de minute. De altfel, francezul are doar 6 apariţii pentru Slavia în acest sezon, doar de două ori el fiind titular în acest sezon, din care au trecut 14 runde.

Haubert Guilherme a fost, din nou, rezervă la Greuther Furth, el având doar 4 prezenţe în echipa germană, în primele 13 etape.

Gicu Grozav nu a fost în lotul lui Terek, nici de această dată, el nefiind inclus în lot la niciun meci din această ediţie de campionat.

Ovidiu Hoban este singurul dintre foştii fotbalişti importanţi ai Petrolului căruia îi merge bine. El joacă, spre deosebire de ceilalţi, iar echipa lui, Hapoel Beer Sheva este neînvinsă, fiind clasată pe locul al treilea, la doar două puncte în spatele liderului.

Abel Camara, poate cel mai ironizat fotbalist care a jucat la Petrolul (în afara lui Zicu, desigur!), joacă pentru Belenenses, în Portugalia. El a apărut în şapte dintre cele 10 meciuri ale echipei revelaţie din Portugalia, dar, normal, nu a reuşit să înscrie. A dat, în schimb, două pase de gol.

Walter Fernandez nu a prins lotul belgienilor de la Lokeren la niciun meci din actualul sezon.