FC Petrolul Ploieşti a pus în vânzare abonamentele valabile pentru partidele de pe teren propriu din sezonul 2015-2016. Dacă, în intervalul 22-28 iunie, procedura a fost rezervată exclusiv vechilor abonaţi, cei care au putut opta pentru păstrarea locului în stadion, de la începutul acestei săptămâni toţi cei interesaţi îşi pot procura, de la casele de ticketing ale arenei “Ilie Oană”, abonamente pentru stagiunea următoare, anunţă fcpetrolul.ro.

Faţă de sezonul 2014-2015, preţul abonamentelor a fost redus cu circa 15%, abonaţii urmând să aibă acces la meciurile din cadrul Ligii I (sezon regulat, play-off/play-out), precum şi la partidele din Cupa României şi din Cupa Ligii ce se vor desfăşura pe stadionul “Ilie Oană”, în organizarea FC Petrolul Ploieşti. Dată fiind schimbarea sistemului competiţional, cu un nou format, ce prevede disputarea unui sezon regulat (tur-retur, 13 meciuri pe teren propriu) şi, apoi, play-off (tur-retur, 5 meciuri pe teren propriu) sau play-out (tur-retur, 7 meciuri pe teren propriu), abonamentele vor fi vândute doar pentru întreg sezonul.

Preţuri abonamente sezon 2015/2016

Peluze                 165 lei

Tribuna II             335 lei

Tribuna I             465 lei

Tribuna 0           795 lei

Loc în lojă         5100 lei

La preţul abonamentului se adaugă o taxă de 5 lei, pentru prelucrarea şi emiterea cardurilor.

* Elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% la procurarea de abonamente, acestea urmând să fie amplasate la Peluza II, în cazul primelor două categorii, şi în sectorul 212 de la Tribuna II, pentru pensionari. Abonamentele pot fi achiziţionate pe baza cuponului de pensie, respectiv al carnetului de student/elev, ştampilat şi vizat la zi.

** Abonamentele FAMILY vor fi emise în Sectorul 212, Tribuna II. Copiii cu vârsta sub 12 ani vor avea gratuitate în cazul în care sunt însoţiţi de către un părinte deţinător de abonament emis pentru acest sector.

Împreună cu partenerii săi, FC Petrolul Ploieşti le-a pregătit o serie de facilităţi suporterilor care îşi vor achiziţiona abonamente pentru stagiunea 2015-2016:

-         10% discount la tratamentele efectuate la Clinica Acibadem din Turcia;

-         20% discount pentru închirierea de autoturisme prin Cronoscar;

-         20% discount la sala de fitness Moving Express Ploieşti;

-         15% discount la achiziţionarea de articole din magazinul Nike, amplasat în incinta AFI Ploieşti;

-        15% discount la achiziţionarea de produse din magazinul oficial al FC Petrolul Ploieşti (stadion “Ilie Oană”);

-         15% discount la Restaurant Best Ploieşti;

FC Petrolul Ploieşti face cunoscute şi preţurile pentru bilete, ce vor fi valabile în sezonul 2015-2016

Preţuri bilete sezon 2015/2016

Peluze             12 lei

Tribuna II         25 lei

Tribuna I           35 lei

Tribuna 0         60 lei

Loc în lojă       300 lei

* La anumite partide din Liga I, Cupa României sau Cupa Ligii preţul biletelor poate suferi modificări.

fcpetrolul.ro