Cu un lot de 26 de sportivi de la Cornu şi de la Proviţa de Jos, Asociaţia Clubul Sportiv KOKKI a participat în data de 19 martie 2017 la Campionatul Naţional de Karate Wado-ryu, organizat de către Federaţia Română de Karate la COSR Izvorani. 

Sportivii au participat la probele de kata şi de kumite, individual şi echipe, reuşind să obţină 9 medalii de aur (1 la echipe, 8 la individual), 9 medalii de argint (2 la echipe, 7 la individual) şi 18 medalii de bronz (4 la echipe, 14 la individual).

Îi felicităm pe toţi sportivii noştri, pe părinţii lor care au fost alături de ei şi îi susţin de fiecare dată şi dorim să le transmitem că orice victorie trebuie să îi motiveze să devină mai buni, să se auto-depăşească şi că eşecul nu înseamnă abandon, ci înseamnă un imbold de a continua şi de a relua antrenamentele cu mai multă determinare!”, a declarat antrenorul secţiei de karate, Flavian Grădeanu.

Participarea şi câştigarea locurilor fruntaşe la această competiţie au reprezentat criterii de selecţie pentru Campionatul European de Karate Wado-kai ce va avea loc în această toamnă în Sardinia.