Antrenorul emerit Titi Tudor a primit titlu executoriu de la ANAF pentru plata impozitului pentru nişte bani pe care nu i-a încasat! Deşi a venit la serviciu în fiecare zi, deşi a pregătit sportivii, deşi elevii săi au luat medalii naţionale , Titi Tudor - ca toţi ceilalţi antrenori de la CSM Ploieşti - nu e plătit de 7 luni! ANAF-ului nu-i pasă că Ploieştiul are un primar incapabil să rezolve această problemă. Îl execută silit pe Titi Tudor pentru o datorie de aproximativ 2.600 de lei (notificarea cu care omul s-a prezentat azi la şedinţa Consiliului Local e cea de-a doua, în valoare de 1.350 de lei).

Evident, antrenorul emerit se întreabă cu ce a greşit de a ajuns – el, om atât de cunoscut la nivel naţional şi internaţional – să fie executat de ANAF, să fie pus în situaţia să stea cu mâna întinsă, pentru el şi pentru sportivii săi , la Primăria Ploieşti.

“Domnule, sunt într-o situaţie ridicolă. Penibilă, de care mi-e ruşine, deşi nu am nicio vină! Cum să ajung eu de râsul Ploieştiului, de râsul întregii ţări, să fiu executat de ANAF? Cu ce am greşit eu? Că am scos campioni pe burta goală? De ce sunt pus eu în situaţia să cerşesc de la primărie banii pentru care am muncit? Cum ies eu din problema asta? Am venit să solicit un răspuns şi cel pe care l-am primit m-a bulversat!”, ne-a declarant Titi Tudor.

Şi acum să te ţii! Primarul-degeaba, cel care nu rezolvă nimic în Ploieştiul ăsta, i-a transmis lui Titi Tudor să meargă acasă şi să aştepte ca Parlamentul să dea o lege în acest sens! Logic, nu, în condiţiile în care el nu face nimic!

“Ce să mai zic de răspunsul domnului primar! Nu mai zic nimic, m-a bulversat! Suntem atâţia oameni într-o situaţie penibilă şi el nu găseşte nicio rezolvare!. Dacă aşa se comportă cu un om care a dat totul pentru Ploieşti şi căruia i s-a dat titlul de cetăţean de onoare, atunci voi lua diploma de pe peretele Primăriei şi mă voi duce în faţa Guvernului ca să strig că nu mai vreau să stau în ţara asta, cu asemenea conducători”, a adăugat antrenorul.

Desigur, maestrul nu se va duce acasă aşa cum probabil speră Dobre.  Nea Titi îşi va antrena în continuare copiii şi va aduce noi medalii pentru Ploieşti.

Problema nu e la ei sau la antrenori. Oraşul merită să aibă sportivi de performanţă. Problema e la Dobre. El nu merită Ploieştiul şi a demonstrat asta, încă o dată, prin răspunsul oferit unui antrenor care nu e plătit de 7 luni.

Am discutat şi cu Lucian Rădulescu, şeful secţiei de fotbal din cadrul CSM. Blocajul financiar a cărui rezolvare cade în sarcina primarului afectează toate secţiile. Rădulescu a punctate câteva aspect importante: “Trebuie să reţinem că CSM Ploieşti este finanţat din banii contribuabililor, că este înfiinţat în beneficiul lor şi că avem mulţi copii care fac sport aici. Deşi există un buget, antrenorii şi sportivii nu sunt plătiţi de atât timp. Este penibil! Eu vă asigur că voi fi prezent la toate şedinţele Consiliului Local de acum înainte şi că sunt cu trup şi suflet alături de antrenorii şi de sportivii din cadrul clubului şi că voi milita ca ei să-şi primească drepturile”.