Peluza Latină a anunţat că suporterii care au primit interdicţie de a intra la meciurile Petrolului vor face, voluntar, control la bilete, în zonele de acces.

Totul porneşte de la suspiciunea că sunt multe persoane care intră fără bilet. 

Până la a-i acuza pe unii dintre agenţii de ordine sau chiar pe jandarmi că mai lasă să intre rude sau cunoştinţe, întrebarea primordială e următoarea:

Cum te numeşti suporter al Petrolului dacă nu iei bilet? Mai ales acum, când  banii strânşi din vânzarea de bilete şi abonamente sunt atât de importanţi? Cum îţi iubeşti echipa dacă nu esti dispus să dai o sumă modică, 6, 8 sau 10 lei în funcţie de sector, preferând să fentezi Petrolul?

OK, poate nu eşti suporter al Petrolului. Atunci ce cauţi la meci? Nu stai mai bine acasă, şi te uiţi la Chiajna-Voluntari?

 

Comunicatul suporterilor:

 

“Cu toţii ne-am bucurat de afluenţa de spectatori de la primele meciuri de pe stadionul Ilie Oană, un număr cu care nu se pot mândri nici primele clasate din Liga I la meciurile de acasă, în schimb au fost foarte multe persoane care au intrat pe stadion fără bilet de acces, lucru care aduce un prejudiciu pe plan financiar clubului.

Vă aducem la cunoştinţă că accesul în stadion se face pe baza biletului de acces sau a abonamentului achiziţionat la începutul campionatului, în acest fel susţineţi financiar clubul de fotbal Petrolul Ploieşti.

De asemenea, de la începutul campionatului şi până în prezent, un număr de 9 membri din Peluza Latină au primit interdicţia de a mai intra pe stadion pe o perioadă de 1 an din diverse motive invocate de către Jandarmeria Română.

Pentru a evita situaţiile neplăcute în care anumite persoane pătrund în stadion fără bilet de acces, Peluza Latină a decis ca membri interzişi pe stadion să controleze, alături de firma de pază, biletele de acces în stadion la intrarea de la Tribuna a II-a şi Peluza Latină (Peluza 2), purtând veste inscripţionate „Ticketing”.

Facem un apel către suporterii interzişi pe stadion din celelalte sectoare ale stadionului să ne ajute pentru a putea acoperi şi intrările în stadion de la Peluza 1, Tribuna 0/1 şi Loje.

Peluza Latină, înainte!”

 

Aşadar, pentru cei care vor să vadă meciurile Petrolului, sunt deja puse în vânzare bilete la casa de bilete a stadionului “Ilie Oană” pentru partida de sâmbătă, de la ora 15.00, cu AFC Băneşti, contând pentru runda cu numărul 11 a Ligii A Prahova.

Casa de bilete este deschisă azi între orele 10.00 – 17.30, iar mâine, de la ora 10.00 la 15.00.  Preţurile biletelor sunt cele obişnuite: 6 lei la peluze, 8 lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Tribuna I şi Tribuna 0.

Foto> Republicanii