Fără îndoială, CS Cornu este echipa cea mai bună care a venit pe stadionul Ilie Oană în acest sezon. Este adversara care i-a pus cele mai multe probleme Petrolului, care a jucat cel mai bine. Este o formaţie tânără, despre care se spune că pregăteşte promovarea, nu anul ăsta, ci următorul.

Fără discuţie, Petrolului i-a picat bine o astfel de echipă, şi agresivă pe deasupra, aşa cum vor fi mai toate prin Divizia C. Risca să se detaşeze prea mult, după victoriile facile acasă.

E bine că CS Cornu a venit să-i ia pe lupi în coarne, e şi mai bine că galben-albaştrii nu doar că s-au ferit, dar au şi reuşit să răpună taurul.

Au deschis scorul după o fază la care arbitrul Bîrziloiu a văzut fault în careu, lovitura de pedeapsă fiind transformată de Claudiu Tudor (27).

S-a echilibrat însă destul de repede balanţa, oaspeţii egalând în urma unei faze frumoase, la care toată apărarea Petrolului a greşit. Până la pauză însă, ploieştenii au marcat şi din acţiune. Claudiu Tudor a ridicat superb mingea peste apărarea adversă, iar şutul puternic expediat de Catană a fost scăpat în poartă de Stroescu.

De cum a început repriza a doua, CS Cornu a alergat după egalare. Tot lupii au fost însă cei care au punctat şi tot cu ajutor. Ilie Dumitrescu a centrat de pe dreapta, periculos, iar căpitanul oaspeţilor a deviat în propria poartă.  

S-a terminat 3-1, iar ploieştenii rămân cu cele trei puncte şi cu experienţa unui meci cât se poate de util. 

 

Petrolul – CS Cornu 3-1 (2-1)

Marcatori: Cl Tudor (27-pen), Catană (45), (Pârvan 69-autogol) / Zamfir(39)

Petrolul: Chiş – Olaru, Prunescu, Chiriţă, Catană – Butufei (88 Ursu) – Dumitrescu (90 Velisar), Cl.Tudor, Vintilă, D.Gheorghe (76 Petre) – D. Nae (63 Jipa). Antrenor: Tavi Grigore.

CS Cornu:  Stroescu – Zamfir, Pârvan, O. Gheorghe, Amariei – Herea, Prodan (68 Teodorescu), Jinga (87 (Oprea), Gavrilă (59 Simion)– Băcioiu – Şovăială (56 M. Irimescu). Antrenor: Mihai Dinu.