Avocatul George Botez, consilier local şi în noua legislatură, îi cere primarului Adrian Dobre să găsească o soluţie pentru problemele echipei de fotbal Petrolul Ploieşti.

"M-am intalnit ieri, din intamplare, cu mai multi suporteri patimasi ai Petrolului. Aceeasi intrebare : ce se intampla acolo si ce se face ca sa salvam echipa. Au analizat cu luciditate situatia si au tras un semnal de alarma : la mijlocul lui iulie incepe campionatul in liga 2 si noi nu mai avem lot. Cred ca este momentul ca toata lumea sa isi dea mana si sa facem ceva in privinta asta.

Fac un apel respectuos si cu bune intentii la primarul ales Adrian Dobre sa intervina in aceasta problema si sa gaseasca urgent o rezolvare. Nu mai avem timp si orice zi trecuta este una care face situatia tot mai imposibila. In masura in care are nevoie de suportul meu ca avocat si petrolist de jumatate de veac, ii stau la dispozitie. Hai sa nu asteptam numiri, validari oficiale si apoi sa actionam ! Acum este mai bine decat maine si incomparabil mai eficient decat poimâine !", scrie George Botez pe pagina sa de Facebook.

Aşteptăm reacţia lui Adrian Dobre, mai ales că în campania electorală liberalii au promis salvarea echipei de fotbal, simbol a Ploieştiului