Concursul de table organizat de YELL’WOLF PUB este unul destinat pasionatilor acestui joc din Ploiesti si constituie un mijloc de divertisment al clientilor PUB-ului. Concursul este organizat in conformitate cu  regulile de mai jos, regulamentul fiind elaborat de organizatori.

Premiile, acordate de Bergenbier, sunt urmatoarele :

Premiul 1. Câştigătorul va primi câte 2 bilete la fiecare meci pe care Petrolul îl va disputa pe teren propriu în returul campionatului (la Tribuna I) şi un bax de 24 de doze de bere

Premiul 2 – Un tricou original Puma FC Petrolul şi un bax de 24 de doze de bere ;

Premiul 3 – O eşarfă FC Petrolul şi un bax de 24 de doze de bere.

 

 COMPETITIA SE VA DESFASURA IN PERIOADA 21-27 octombrie, la Yell Wolf Pub, Peluza I a stadionului Ilie Oana, intre orele 16.00 – 22.00. Premierea castigatorilor va avea loc in data de 27 octombrie, la finalul turneului.

 

1. Competitia se desfasoara in sistem eliminatoriu. Partidele se vor juca in sistemul “primul la 5 linii (puncte) castiga”. Marţ-ul se puncteaza cu doua linii.
2. Înscrierile la concurs au loc în perioada 14-20 octombrie. La concurs pot participa doar concurenţii care au împlinit 18 ani. Se pot inscrie in concurs numai persoanele care au calitatea de client al YELL’WOLF PUB, calitate dovedita printr-un bon fiscal  care atesta o consumatie anterioara in PUB in valoare de minim 20 de lei. Înscrierile se fac în fiecare zi dintre cele anunţate, intre orele 17.00 – 21.00, la Yell Wolf Pub. Fiecare concurent va avea asupra sa un act de identitate şi va primi o legitimaţie de concurs. Legitimaţiile vor fi procurate tot de la Yell Wolf Pub, pe data de 20 octombrie, începând cu ora 18.00. Cu legitimaţia de concurs şi cu actul de identitate, concurentul se va prezenta la masa de joc, la ora stabilită de organizatori.

3. Inainte de aflarea adversarilor, nici un participant nu se va aşeza la mesele de joc.
4. Tragerile la sorti se vor face in mod public si corect de catre organizatori.
5. Dupa aflarea adversarului, jucatorii se vor aseza la masa de joc indicata de catre oficiali.
6. La finalul jocului, ambii participanti se vor ridica de la masa si vor preda foaia de joc.
7. Fiecare linie incepe astfel: ambii jucatori arunca cate un zar, cel care are zarul mai mare joaca combinatia formata din zarul sau si zarul adversarului (Ex:jucatorul A arunca 5 Jucatorul B arunca 3,jucatorul A joaca 5/3). Daca zarurile sunt egale se repeta aruncarea, pana la departajare.
8. Zarurile raman pe tabla pana ce adversarul efectueaza mutarile. Dupa ce isi ridica zarurile de pe tabla, oponentul poate juca la randul sau. Zarurile aruncate trebuie sa atinga, obligatoriu, unul din peretii tablei.
9. Se aplica regula "piesa atinsa, piesa mutata". Jucatorii nu pot reveni asupra mutarilor.
10. Pull-urile scoase din joc se pun in mod obligatoriu pe masa, nu se tin in mana. Zarurile sunt valabile numai daca raman pe tabla, in pozitia asezat dupa aruncare(aruncarea nu se repeta daca un zar ramane pe pull).
11. Se joaca ambele zaruri obligatoriu, intai zarul cel mare (in cazul in care se poate efectua doar una din mutarile date de zaruri).
12. Jucatorul care nu se prezinta la masa de joc in termen de 15 minute de la ora programata pentru joc, este penalizat prin pierderea meciului.
13. Jucatorii au dreptul la 5 minute de pauza, doar in conditii speciale (nevoi fiziologice, probleme deosebite de sanatate), cu aprobarea organizatorului de concurs; la fiecare 5 minute de intarziere se penalizeaza cu pierderea unui punct de meci(o linie).
14. Nu exista limita de timp pentru disputarea unui meci, dar mutarile se fac in timp rezonabil, pentru a nu deranja adversarul si competitia.
In cazul in care un participant va considera ca adversarul sau ,,trage de timp'' , va chema un oficial la masa sa. Daca se constata de catre oficial ca respectivul jucator incearca sa incetineasca ritmul partidei si implicit al competitiei, poate fi sactionat prin eliminarea din competitie.
In acest caz adversarul celui sactionat va castiga partida cu 5-0.
15. Primii clasati vor fi premiati, conform deciziei organizatorilor.
16. Premiile vor fi ridicate personal, sub semnatura.

17. Jucatorii eliminati, retrasi sau absenti, pierd dreptul de a mai participa la etapa in desfasurare.
18. Premiile se ofera numai jucatorilor care fac dovada legitimatiei de joc.
19. Contestatiile se analizeaza si se rezolva pe loc, pentru a nu intrerupe concursul.
20. Concursul se va desfasura intr-o atmosfera de fair-play, cinste si corectitudine.
21. Jucatorii sunt rugati sa respecte si sa ceara altora sa se respecte orarul prestabilit;
22. Adversarii nu au dreptul sa se deranjeze verbal sau fizic in timpul desfasurarii partidei.
23. Jucatorii sunt rugati sa informeze organizatorul inainte de a parasi locul unde se desfasoara  tumeul, in cazul retragerii din competitie;
24. Jucatorii sunt rugati sa coopereze pentru a descoperi orice incorectitudini.
25. Comportamentul inadecvat al concurentilor fata de organizatori, adversari si sponsori, va fi penalizat cu excluderea definitiva din competitie.
26. Dupa incheierea partidei jucatorii au urmatoarele obligatii:
- fiecare jucator sa semneze foaia de joc si sa o completeze dupa indicatiile organizatorilor, iar apoi cand o preda sa astepte pana un oficial al competitiei a confirmat ca datele inscrise sunt corecte;
- la masa de joc jucatorii nu au voie sa lase dezordine(mizerie pe masa si langa, scaunele nearanjate sub masa) sau pull-uri pe masa