Handbaliştii de la CSM Ploieşti deschid, mâine, ultima etapă a sezonului regulat. Ploieştenii au meci greu, cu prima clasată, Dinamo Bucureşti.

Meciul se va disputa la Sala Olimpia, de la ora 18.00. Partida mai are miză doar pentru Dinamo care are nevoie de doar un punct pentru a păstra primul loc la intrarea în playoff. Pentru ploieşteni, lucrurile sunt clare: nimeni şi nimic nu le poate răpi locul 12, antepenultimul.

„Ne vom bate, pentru că este un joc pentru imagine, la fel cum a fost şi la Reşiţa, unde am evoluat bine şi am fost aproape de un rezultat bun. Dinamo este o echipă foarte valoroasă, viitoarea campioană, cred eu, şi e clar că porneşte favorită, dar asta nu înseamnă că nu ne vom lupta cu ei”, spune coordonatorul secţiei de handbal masculin, Ion Nicolae.

Staff-ul tehnic va putea conta pe doar 14 jucători, în condiţiile în care Răzvan Farcaş a fost operat la glezna stângă şi are cam o lună de pauză, iar Bogdan Botezatu este accidentat la genunchi şi va sta în tribună, scrie csmploiesti.ro.

Partida de mâine va fi arbitrată de Dorel Gurbina şi Emilian Stanciu (ambii din Caraş Severin) şi îl va avea ca observator pe Rudolf Pankler, din Cluj.