*Bayern Munchen a eliminat-o dramatic pe Juventus în optimile UEFA Champions League. Conduşi cu 2 - 0, nemţii au revenit incredibil pe final şi s-au impus în cele din urmă cu 4 - 2, după prelungiri.

Juventus a fost la două minute de calificarea în sferturile UEFA Champions League. Italienii au făcut o repriză perfectă la Munchen. Pogba a deschis scorul, apoi Cuadrado a dublat avantajul italienilor.

Bayern s-a trezit pe final. Lewandowski a redus din handicap cu un sfert de oră înaintea ultimului fluier. În minutul 91, Tomas Muller a egalat şi meciul a intrat în prelungiri.

Nemţii au continuat atacurile, iar Thiago Alcantara a îngenuncheat apărarea torinezilor. Francezul Coman a risipit emoţiile nemţilor, care au câştigat cu 4- 2 şi îşi continuă aventura.

 

*Barcelona a făcut legea şi în returul cu Arsenal. Dupa 2 - 0 la Londra, catalanii au deschis scorul pe Nou Camp prin Neymar. Arsenal nu a cedat lupta şi a egalat prin Mohammed El Nenny. A fost prima reuşită în tricoul tunarilor pentru jucătorul transferat de la Basel.

Suarez i-a readus în avantaj pe oamenii lui Luis Enrique, iar Messi a stabilit scorul final: 3 - 1 pentru Barcelona, care s-a calificat astfel în sferturile UEFA Champions League. 

 

Echipele calificate:

Real Madrid

Wolfsburg

Benfica

Paris St. Germain

Atletico

Manchester City

Barcelona

Bayern Munchen

*Vineri va avea loc tragerea la sorţi.