Liga Suporterilor Constatin Tabarcea a trimis o scrisoare deschisă către administratorul judiciar al Petrolului, Via Insolv. Suporterii solicită transparenţă şi cer să li se prezinte adevărata situaţie financiară a clubului.

Iată comunicatul: 

Subscrisa Liga Suporterilor „Constantin Tabarcea”, cu sediul in Ploiesti, str.Stadionului nr. 26, CIF 29161641, prin prezenta, ne adresam Dumneavoastra in calitatea pe care o detineti de administrator judiciar al procedurii de insolventa a SC FC Petrolul  SA .


 Cunoastem faptul ca, prin planul de reorganizare a activitatii aprobat de Adunarea Generala a Creditorilor, VIA INSOLV SPRL are ca obiectiv relansarea activitatii SC FC PETROLUL SA, urmarirea raportului venituri-cheltuieli, readucerea societatii pe profit, etc. Asadar, societatea Dvs. are drept scop supravegherea activitatii economico-financiare a societatii aflate in insolventa si implementarea obiectivelor asumate de catre aceasta prin planul de reorganizare.

In tot acest rastimp, de la aprobarea planului de reorganizare si pana in prezent, suporterii Petrolului Ploiesti au constatat ca nu au avut loc imbunatatiri in ceea ce priveste situatia financiara a SC FC Petrolul SA.

Este de notorietate  faptul ca plata datoriilor asumate prin planul de reorganizare nu s-a efectuat decat intr-o foarte mica masura, acumulandu-se, in acelasi timp, alte datorii, si ca, cu fiecare zi, saptamana, luna, ce trece, pericolul intrarii SC FC Petrolul SA in faliment devine din ce in ce mai mare.Pe de alta parte, este extrem de important de stiut in ce masura Legea amnistiei fiscale a putut fi aplicata obligatiilor fiscale(contestate in instanta sau nu) ale SC FC Petrolul SA.


 Avand in vedere toate cele de mai sus mentionate, Liga Suporterilor ,,Constantin Tabarcea,, noi, suporterii petrolisti, solicitam a ni se prezenta situatia financiara a SC FC PETROLUL SA, asa cum se prezinta ea la ora actuala, pentru a ne demonstra ca fondurile  de care a beneficiat clubul nostru din momentul declansarii insolventei au fost folosite  judicios si ca nu s-au efectuat cheltuieli nejustificate.

Consideram ca, la mai bine de un an de la intrarea in insolventa a SC FC Petrolul SA, suntem indreptatiti in calitate de suporteri ai Petrolului Ploiesti, sa solicitam aceste lamuriri, tinand cont si de faptul ca imaginea Petrolului Ploiesti este grav afectata de tot ceea ce se intampla in ultimul timp.


Intrucat, din punctul nostru de vedere, ca simpli suporteri ce-si doresc ca Petrolul Ploiesti sa revina la gloria de odinioara, activitatea Dumneavoastra trebuie sa fie transparenta si mai presus de orice banuiala, asteptam cat mai grabnic raspunsul Dvs. la aceasta sesizare, pe adresa de mail [email protected] .
In cazul in care aceasta solicitare nu va primi niciun raspuns intr-un termen de 30 de zile, ne vom vedea nevoiti a ne adresa  institutiilor abilitate pentru a se lua  masuri in privinta unei corecte desfasurari a procedurii de insolventa a SC FC Petrolul SA.