Antrenorul Petrolului a văzut, ca toată lumea, un meci mai bun decât cel de la Craiova. Aceeaşi realitate te trage însă de mânecă: Petrolul a avut probleme mari în defensivă, benzile au fost depăşite cu suta la oră de Benzar şi de Ganea, mingea a ajuns ca lumea la Paolucci abia când a luat-o el să bată penalti.

Schumacher a spus la conferinţa de presă că echipa are nevoie de descătuşare. De o victorie adică. Este posibil.

Toate speranţele se leagă de playout, iar antrenorul Petrolului rămâne consecvent şi spune că între Petrolul şi alte echipe nu e nicio diferenţă, referindu-se la valoarea lotului, şi, probabil, la unele formaţii care vor juca în playout. Pentru că între Petrolul şi FC Viitorul, echipă de playoff, au fost atâtea asemănări câte se văd şi în poză! 

“Acum pot să spun că m-a mulţumit atitudinea jucătorilor, am avut un joc mai bun decât cel de la Craiova şi s-a văzut un trend ascenent. Au fost făcute, din păcate, unele greşeli. La faza golurilor, trebuia să jucăm mai simplu faza. Eu cred însă că am jucat de la egal la egal cu Viitorul. Este important să câştigăm la Timişoara şi, apoi, în playout, când se va juca pe punctele întregi, să adunăm cât mai multe victorii. Echipa este la un nivel bun, însă are nevoie să se descătuşeze. O victorie ar aduce asta. Între Petrolul şi alte echipe nu este nicio diferenţă. Nu s-a pierdut nimic, mai avem sanse de salvare.”

Foto: Răzvan Păsărică