Operatorii din industria pariurilor continuă să uimească prin softurile lansate. Casa de pariuri online Betano este un bun exemplu. După aplicaţia pentru dispozitive mobile care oferă posibilitatea plasării pariurilor prin comandă vocală, agenţia amintită a pus la dispoziţia clienţilor o opţiune care găseşte singură meciurile în funcţie de profitul dorit.

Noul soft se numeşte BetMentor şi poate fi accesat chiar de pe site-ul Betano, în partea dreaptă a paginii principale. Cum funcţionează? Pariorul introduce miza pe care o are la dispoziţie şi câştigul dorit. Programul are în baza de date statistici complete, calculează toate posibilităţile şi afişează biletele cu cele mai mari şanse de câştig.

Pentru a-l verifica, am setat miza la 10 lei, iar profitul în intervalul 20-50 de lei. Mi-a fost sugerat un bilet cu 5 selecţii şi cota 2.10, fiecare pronostic fiind justificat:

Selecţia 1: Victorie Ajax Amsterdam în meciul Ajax Amsterdam – Excelsior Rotterdam, cotă 1.06

Argumentaţie: Ajax a câştigat ultimele 5 meciuri pe teren propriu.

Selecţia 2: Victorie PSV Eindhoven în meciul PSV Eindhoven vs De Graafschap, cotă 1.10

Argumentaţie: PSV a câştigat ultimele 13 meciuri pe teren propriu contra unor echipe dintre ultimele şase clasate ca De Graafschap.

Selecţia 3: Victorie Olympiakos Pireu în meciul Olympiakos Pireu vs Xanthi, cotă 1.15

Argumentaţie: Olympiakos a câştigat ultimele opt meciuri pe teren propriu.

Selecţia 4: Victorie Napoli în meciul Chievo vs Napoli, cotă 1.30

Argumentaţie: Napoli a câştigat şapte din ultimele zece meciuri în deplasare contra unor echipe dintre ultimele şase clasate ca Chievo Verona.

Selecţia 5: Victorie Benfica în meciul Benfica vs Vitoria Setubal, cotă 1.20

Argumentaţie: Benfica a câştigat ultimele 30 meciuri pe teren propriu contra unor echipe dintre ultimele şase clasate ca Vitoria FC.

Un soft de mare ajutor



Ca parior, ştii că este aproape imposibil să analizezi chiar şi numai din punct de vedere statistic toate meciurile din ofertă, în zilele în care se joacă fotbal în toate campionatele din Europa plus pe celelalte continente. Ajutorul primit de la BetMentor este foarte mare în acest sens, fie şi doar la nivel de sugestie. De exemplu, acea „victorie Ajax” se poate transforma în „Ajax -1 handicap asiatic”, pe o cotă mai mare. Un lucru este cert: inteligenţa artificială va fi un aliat tot mai important al pariorilor, pe măsură ce şi alţi operatori vor oferi clienţilor astfel de softuri.