A venit, ziua în care noul Petrolul, mai bun şi cu un suflu nou faţă de cel din vară, încearcă să repare ce s-a stricat până în iarnă. Cristi Vlad a făcut un apel emoţionant către suporterii care trebuie să fie alături de echipă. Petroliştii nu sunt mai mai puţin petrolişti dacă sunt îngrijoraţi din cauza datoriilor, a situaţiei precare a clubului, etc. Ba, dimpotrivă! Asta nu înţeleg conducătorii.

Aşadar, HAI PETROLUL!, indiferent cine conduce, din birou sau de pe teren. Lăsăm toate astea la o parte şi începem. La Craiova, astăzi, de la ora 14.00, acolo unde lupii ar putea profita de faptul că oltenii nu prea sunt în apele lor.

Acum, înainte de primul meci oficial al Petrolului în 2016, se poate face o comparaţie cu vechiul lot răsturnat aici de Joiţa şi peticit pe parcurs. În echipa aia n-aveai nicio încredere, indiferent de adversar. În asta, s-ar putea să găsim un sprijin...

“Va fi un meci foarte important, în care întâlnim o echipă bună, chiar dacă a pierdut câţiva jucători în această iarnă. Mergem la Craiova cu dorinţa de a câştiga acest joc şi sper ca fanii să fie cât mai aproape de echipă, pentru că avem nevoie de spijinul lor, nu doar la acest meci, ci şi la toate celelalte. Singurul jucător pe care nu mă pot baza pentru această întâlnire este Victor Astafei, în rest toţi ceilalţi componenţi ai lotului sunt apţi. A fost o mică problemă de sănătate cu Alex Benga, dar a el a făcut câteva investigaţii, totul este în regulă, iar astăzi s-a antrenat normal. Altfel, pot să spun că, în proporţie de 90%, am stabilit formula cu care voi începe meciul de la Craiova”, a declarat, vineri, Schumacher, la conferinţa de presă.