Astăzi, fetele de la CSM Ploieşti reiau meciurile oficiale. De la ora 17.00, în Sala Sporturilor Olimpia, CSM Ploieşti va juca împotriva formaţiei CS Rapid USL Metrou Bucureşti, contând pentru prima etapă a returului Ligii Naţionale. Partida nu ar trebui să le pună mari probleme ploieştencel, adversarele fiind pe ultimul loc în clasament, cu o singură victorie. În tur a fost 46-29 (20-16) pentru CSM.

În ceea ce priveşte lotul, csmploiesti.ro scrie că antrenorul Neven Hrupec va aborda anul 2016 fără prea multe modificări: au plecat Cătălina Preda şi Maria Gavrilă şi au venit Ştefania Florea şi Oana Ionescu, ultima accidentându-se, însă, la tendon, şi devenind indisponibilă pentru circa două luni. La „achiziţii”, mai importante ar fi cele două reveniri după accidentări şi operaţii, Daciana Balaban şi Alla Sheiko fiind acum aproape de potenţialul maxim şi aducând un plus clar la linia de „9 metri”, mai scrie sursa citată.  Altfel, va lipsi în continuare pivotul Ionela Dinu, care se află în perioada de recuperare după operaţia suferită în toamnă la genunchiul stâng.

 „Sigur că este un meci în care pornim favoriţi, dar trebuie să confirmăm pe teren. Mă interesează foarte mult să începem bine, să jucăm la un nivel bun, pentru că este şi un mod de a pregăti următoarele partide, care sunt extrem de importante pentru obiectivul nostru. Ne-am antrenat bine, suntem într-o formulă bună după această perioadă de pauză şi sper ca lumea să vină la sală şi să vadă un handbal de calitate prestat de echipa noastră”, a declarat antrenorul Neven Hrupec.

Confruntarea care va începe la ora 17.00 va fi arbitrată de clujenii Ioan Barbu şi Gabriel Badiu şi îl va avea drept observator pe ieşeanul Bogdan Anton.