Petrolul nu a învins, dar nici nu a luat bătaie în cele două partide disputate până acum în campionat. Două puncte nu însă suficiente pentru echipa ploieşteană, fapt punctat şi de Selymes, căruia îi pare rău, desigur, de risipa din meciul cu Voluntari.

Cu CSMS Iaşi va încă mai greu să câştigi. Petrolul vrea, în ultimă instanţă, să nu piardă. Planul este însă pentru victorie, iar Selymes, a declarat, răspunzând unei întrebări la interviu, că abia aşteaptă să-l bată pe Prunea, fostul său coleg la naţională, actual preşedinte executiv la CSMS Iaşi..

“Suntem pregătiţi pentru acest meci, ştim că jucăm împotriva unei echipe foarte bine organizate care are patru puncte în acest început de sezon. Sper să câştigăm noi. Da, abia aştept s-l bat pe Prunea! Este frumos când joci împotriva unui fost coleg, este şi mai frumos să baţi. Aşteptă, îmcă trei jucători care au evoluat în România, mai avem nevoie de întăriri pentru că nu stăm bine numeric şi nu avem înlocuitori în caz de accidentări”, a declarat Tibor Selymes.

Meciul cu CSMS Iaşi este programat duminică, de la ora 21.00. Lupii vor pleca mâine dimineaţă, cu autocarul.