Baschetabaliştii de la CSU Asesoft Ploieşti încep bătălia pentru câştigarea celui de-al 10-lea titlu naţional. Gruparea ploieşteană va înfrunta în sferturile playoff-ului pe Energia Rovinari, grupare care a eliminat-o pe Asesoft în semifinalele Cupei României, pentru ca, apoi, să câştige trofeul.

Primul meci are loc în această seară, de la ora 20.00, în sala Olimpia şi, mai ales după experienţa din Cupa României, nu va mai fi una în care să fie loc de surprize.

Avertismentul primit în Final Four-ul Cupei României are şi o parte bună. Aceea că Asesoft va avea mai mare grijă în playoff, indiferent de adversar, dar mai ales în privinţa Energiei Rovinari. „Vom acorda o atenţie sporită Energiei Rovinari, o echipă care, prin seriozitate şi disciplină, a reuşit să strângă rândurile şi să câştige primul trofeu intern al sezonului. Nu ne va fi uşor, întrucât gorjenii vor evolua cu şi mai multă încredere ca până acum. Se anunţă o serie interesantă şi disputată, dar suntem conştienţi că trebuie să mergem mai departe, pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat Ionuţ Georgescu, preşedintele echipei ploieştene.

Mâine seară va avea loc al doilea meci şi, de această dată, este clar că şansele unui 2-0 după aceste prime partide sunt unele foarte mari.

Spectatorii care vor veni la sala Olimpia, pentru aceste partide, trebuie să ştie că preţul unui bilet de intrare este de 5 lei.