Lotul Petrolului s-a reunit astăzi, la primul antrenement fiind prezenţi şi jucătorii care au fost aduşi de Marius Nicolae în această iarnă.

Nu mai puţin de 7 jucători noi din totalul de 18 au alergat în zăpada aşternută pe gazonul stadionului Ilie Oană. Mâine, la vizita medicală, urmează să mai vină cel puţin trei.

Unul dintre ei este Giuseppe Prestia, care a jucat la Oţelul Galaţi în urmă cu două sezoane, de la Parma. Potrivit ph-online.ro, el a semnat o înţelegere valabilă până la vară, cu drept de prelungire în cazul în care echipa se va salva de la retrogradare.

Prestia este liber de contract din vară, din luna iulie.

La primul antrenament au fost prezenţi jucătorii Alberto Cobrea, Laurenţiu Marinescu, Alexandru Benga, Roberto Alecsandru, Dacian Varga, Alexandru Chiriţă, Alexandru Radu, Georgian Mareş, Cristian Pulhac, Dean Beţa, Constantin Mişelăricu, Sebastian Petre, Michelle Paolucci, Janko Pacar, Benoit Lesoimier, Fabrice Begorgi, Romain Inez şi Ludovic Guerriero, urmând ca, mâine, la vizita medicală, să participe şi ceilalţi componenţi ai lotului, care vor sosi la Ploieşti în cursul zilei de astăzi.