LPF lucrează, nu glumă. După ce i-a iertat pe cei de la Dinamo de suspendare după evenimentele de la meciul cu FCSB, dar Petrolului i-a dat amendă pentru trei fumigene aruncate la marginea terenului la un meci de juniori, acum, pe masa Comisiei de disciplină se află “dosarul Sinescu”.  A fost adus acolo de Daniel Stanciu, un individ care îşi găseşte câte un loc călduţ pe la echipele din prima ligă, deşi, aparent, nu face mare lucru. Aparent, deoarece căutarea pe care o are poate că nu trebuie căutată la suprafaţă, ci mai adânc, acolo unde nu prea bate lumina.

În fine, reprezentantul clubului ASA – entitate acuzată voalat sau mai direct pe diverse canale că se pretează la jocuri de culise – a depus memoriu împotriva lui Sinescu după ce a declarat că, la Târgu Mureş, joacă un atacant bun pe nume Vassaras. Aluzie la şeful arbitrilor.

Pentru asta, antrenorul Petrolului trebuie să se prezinte miercuri la comisie să dea socoteală. Asta în timp ce fostul şef al CCA e în puşcărie, dovedit şi condamnat fiind că a luat mită tocmai de la un apropiat al echipei din Târgu Mureş, pe vremea când ea se numea FCM. De ce? Ca să-i asigure arbitraje favorabile...