Când lucrurile nu sunt în regulă, ele trebuie semnalate, pentru ca greşelile făcute să nu mai fie repetate. Este valabil şi atunci când vorbim despre Petrolul Ploieşti. Nu ştiu cine a avut ideea, atât de proastă, ca momentul prezentării ultimelor trei achiziţii să se suprapună cu înmormântarea lui Costică Moldoveanu, o legendă a Petrolului. Era timp suficient înainte, pe parcursul acestei săptămâni, ca Albin, Beţa şi Fernandez să fie prezentaţi într-o conferinţă de presă. Nu taman când unul dintre idolii Petrolului îşi lua adio de la această lume. Cine a avut această idee, de a programa conferinţa de presă odată cu înmormântarea lui Costică Moldoveanu, trebuie să îşi asume o asemenea greşeală. Nu se face aşa ceva la un club profesionist!

Ca să nu mai spun că nimeni din conducerea Petrolului nu a venit la înmormântare. În schimb, am văzut că fanii Petrolului au venit, au adus coroane, s-au implicat în acest eveniment, trist, este adevărat. Este, dacă vreţi, un semn clar care arată apartenenţa de Petrolul, în esenţă, nu formal. Suporterii au fost, conducătorii-nu! Nu vreau să spun mai multe, doar faptul că, indiferent de interese sau de preocupările imediate, Costică Moldoveanu merita mai mult respect de la FC Petrolul. De la actualul FC Petrolul! Greşeala nu mai poate fi reparată. Dar sper ca o asemenea gafă să nu mai fie repetată.

Lângă Costică Moldoveanu au fost, în schimb, mulţi dintre adevăraţii oameni de fotbal din Ploieşti. Ei au ales să fie lângă Moldoveanu, la ultima apariţie a lui pe stadionul acestei lumi.