Ultimele declaraţii date de Mircea Rednic cu privire la situaţia de la Petrolul şi la conducere sugerează că tehnicianul este hotărât să sară din barcă. Din ultimul care pleacă, aşa cum asigura în urmă cu puţină vreme, Rednic poate fi chiar printre primii.

Rămâne de discutat însă dacă oferta clară a celor de la Hajduk Split a fost elementul hotărâtor care l-a determinat pe tehnhician să dea din casă (vezi anunţul conform căruia doar jumătate dintre jucători au încasat în această lună salariul la timp, înaintea partidei de la Ceahlăul) sau dacă, într-adevăr, nici el, Mircea Rednic, nu mai întrevede o cale convenabilă de ieşire din impas pentru clubul ploieştean.

Pentru mulţi dintre suporterii Petrolului venirea lui Rednic şi, apoi, hotărârea cu care acesta a susţinut că-şi prelungeşte contractul a fost un semnal că lucrurile merg în direcţia bună.

Ar trebui să identificăm plecarea acestuia ca fiind un semnal de alarmă? Cu siguranţă, da! Dacă era vorba despre simpla dorinţă de a da curs unei oferte avantajoase, ar fi păstrat tăcerea şi, în niciun caz, nu ar fi învinuit conducerea.

De fapt, piatra de încercare a Petrolului este timpul rămas până la finalul campionatului, în care trebuie să gestioneze enormele probleme financiare.

După aceea, lupii vor intra într-un nou ciclu. Nu cu Rednic, dar poate nici cu Teja, anunţat de gsp.ro ca fiind viitorul antrenor al Petrolului...