După meciul disputat pe Arena Naţională între FCSB şi Oţelul Galaţi, Florin Marin, zis „Flocea”, a reuşit performanţa să învingă de două ori FCSB, cu două echipe diferite, în aceeaşi ediţie de campionat. Primul meci s-a desfăşurat în turul campionatului când Ceahlăul, cu Florin Marin antrenor, a reuşit să câştige în Ghencea  cu  1-0, rezultat considerat ca fiind surpriza campionatului. Asta până duminică seara când ultima clasată, Oţelul Galaţi, a reuşit o surpriză de proporţii învingând FCSB cu 2-1, la Bucureşti, având la timonă acelaşi antrenor!

Am reuşit să învingem după o primă repriză excelentă şi o a doua în care ne-am retras şi am acceptat presiunea echipei bucureştene. Am învins Steaua de două ori în acest campionat, prima dată cu Ceahlăul, acum cu Oţelul. Am luat 6 puncte cu ei şi s-ar putea să fie punctele decisive în câştigarea campionatului!” a declarat Florin Marin pentru Digisport.

Echipa bucureşteană se află la a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu după ce, cu două etape înainte, a fost învinsă pe acelaşi stadion cu 1-0 de către Petrolul Ploieşti.