Spun adevăraţii fani pentru că, pe acest site, care va deveni operaţional în zilele următoare, nu va putea scrie oricine. Vor exista conturi care vor fi făcute doar acelora care se conectează cu datele reale, autenticitatea acestora urmând să fie verificată. Ideea este simplă, siteul www.lupii-galbeni.ro vrea să devină un site al suporterilor în care fiecare opinie, pro sau contra, să fie asumată, să nu mai existe dubii asupra identităţii aceluia care a scris-o. Este vorba despre o transparenţă absolut necesară, pe un site care vrea să aducă în prim planul atenţiei adevăraţii suporteri, capabili să dezbată situaţiile apărute în viaţa echipei.

"Ideea e simplă. Vom şti foarte clar cui îi aparţine fiecare cont, tocmai pentru a evita situaţiile în care unii rău-voitori generează discuţii între suporteri, ascunzându-se în spatele unor identităţi false. Cine are ceva de spus poate să spună, dar să îşi asume asta!", ne-a declarat iniţiatorul acestui site.

Din această perspectivă, iniţiativa este una justă, puterea de a-ţi asuma ceea ce postezi fiind un element cheie, realist, în mediul online. Tocmai de aceea, în scurt timp, acest site va deveni, probabil, unul de refeinţă pentru fanii Petrolului.