Petroliştii nu au uitat să le-o plătească celor de la FCSB pentru hora prostiei făcută de Reghecampf şi ai lui în campionatul trecut pe stadionul Ilie Oană. Petroliştii, prin vocea lui Mircea Baganagiu, au dat în fapt ce n-au curaj să dea nu numai presa bucureşteană, ci şi Liga Profesionistă de Fotbal. Ce, echipa asta nu se numeşte FCSB? A mai jucat ea în nocturnă în Cupa României până acum, după ce armata a luat înapoi exact ce îi aparţine de drept? A dansat sau nu hora la Ploieşti? Şi ce este hora, nu este un dans tradiţional?

De fapt, adevărata aroganţă trebuie căutată la această echipă obişnuită să i se aşeze covorul roşu în oraşele din provincie şi în studiourile televiziunilor din Capitală.

Aroganţă înseamnă dispreţul pentru lege pe care-l afişează marile televiziuni, ignorând o hotărâre a instanţei, ca şi când ar încerca să o şteargă din memoria colectivă.

Observatorul  braşovean Octavian Goga a spus că n-a auzit comentariul crainicului, dar că Petrolul ar risca sancţiuni. L-aş întreba pe distinsul domn: pe ce bază?

Şi dacă tot vorbim despre sancţiuni, pe jucătorii de la fecesebe cine-i sancţionează pentru gesturile obscene de la finalul meciului? Pe astea le-ai văzut, nea Goga? Le-ai trecut în raportul matale?

Foto> sportpictures.eu