Petrolul va mai disputa încă două meciuri de verificare în Antalya. De fapt, singurele din cea de-a doua jumătate a stagiului, pentru că cele cu Lokomotiv Sofia şi Terek Groznîi au fost anulate.

Astfel, mâine, la o oră care încă nu a fost stabilită, lupii vor juca în compania celor de la Levski Sofia,  pentru ca, pe 12 februarie, să întâlnească tot o echipă bulgară, ŢSKA Sofia.

Întoarcerea în ţară este programată pentru ziua de vineri, 13 februarie. Probabil imediat, conducerea va avea o şedinţă cu jucătorii pentru prezentarea situaţiei actuale a clubului, după admiterea cererii de intrare în insolvenţă, dar şi pentru prezentarea perspectivelor.

Returul campionatului începe în weekend-ul 20-22 februarie. Până atunci, Petrolul va trebui să clarifice situaţia jucătorilor din lot, a celor cu oferte şi, dacă va fi cazul, a celor care îşi vor manifesta intenţia să plece. Până acum, un singur jucător nou se află la pregătire sub comanda lui Mircea Rednic. Tehnicianul va lua o decizie în privinţa mijlocaşului Ciprian Vasilache la finalul cantonamentului din Antalya.  

Foto:fcpetrolul.ro