Din ciclul “Haos la Petrolul”, titlu îmbrăţişat de multe dintre publicaţiile bucureştene, a mai apărut una. În exclusivitate la Prosport, secundul lui Mulţescu, Yuksel Yesilova, a anunţat, nici mai mult nici mai puţin, că dă Petrolul în judecată la FIFA.

Atenţie, nu pentru că nu şi-ar fi primit salariul. Ofticat că pleacă la pachet cu Mulţescu, aşa cum a şi venit, Yuksel vrea banii de acum şi până la finalul contractului, vreo 108 mii de euro.

"Aşa cum sunt regulamentele FIFA, avocatul meu i-a înştiinţat oficial de trei ori pe şefii Petrolului că nu mi-au întocmit actele pentru viza de muncă. Nu am primit nici măcar o singură dată răspuns! Dreptul meu la munca este îngrădit, iar acum pot rezilia unilateral contractul", a declarat Yesilova pentru ProSport. "În aceste condiţii, voi apela la FIFA pentru a-mi primi banii până la finalul contractului, încă un an şi jumătate", a adăugat turcul.

 Situaţia nu este însă chiar cea înfăţişată de preparatorul fizic. Logic ar fi ca demersul avocaţilor să fi fost făcut după arestarea conducerii Petrolului, pentru că, înainte, ar fi fost simplu de discutat, din moment ce atât Yuksel, cât şi Dan Capră se aflau la club. După aceea, lucrurile s-au complicat în aşa măsură, încât ar fi fost imposibil să i se rezolve cererea.

În plus, domnul Yesilova se află încă sub contract cu FC Petrolul şi, la fel ca şi Mulţescu, va chemat la reziliere în foarte-foarte scurt timp.

Chiar dacă are sau nu dreptate în privinţa vizei de muncă, turcul nu va mai avea nevoie, oricum, de ea, în ceea ce priveşte Petrolul.

Deranjantă este însă agresivitatea care răzbate din mesajul lui Yesilova, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul şefului său Mulţescu, în momentul în care acesta a făcut turul presei bucureştene, la finalul turului.

Dacă invoci o chichiţă din regulament pentru bani pe care nu-i meriţi, pentru care nu ai muncit şi nici nu vei munci, atunci nu eşti decât o hienă lacomă, gata să se înfrupte din orice, până-i explodează stomacul. Mai ales în situaţia în care se află acum FC Petrolul, când trebuie să acopere datorii mari pentru a supravieţui. Datorii care n-au fost plătite poate şi pentru ca şi Yuksel să-şi ia salariul la timp.

Şi când te gândeşti la modul elegant în care Răzvan Lucescu a plecat de la echipă - demis fiind...

Dar aşa se întâmplă când te legi la cap fără să te doară.

Indiferent cum îi îmbraci pe aceşti oameni prea mici pentru un nume atât de mare ca Petrolul, tot în costumul cu care au venit se simt mai bine!   

Foto: prosport.ro